Jobdossier "Werken in finance"

Op 22 oktober pakken Jobat.be en De Standaard uit met een jobdossier rond 'Werken in Finance'. Dé gelegenheid om jou de weg te wijzen naar de beste financiële profielen.

Adverteer je in het jobdossier van Jobat.be en De Standaard, dan bereik je meteen de 361.550 hoogopgeleide lezers van de grootste nationale krantentitel.

Je job verschijnt tegelijk op Jobat.be, de nr. 1 jobsite in België, en wordt toegestuurd naar 23.500 kandidaten met interesse in een financiële functie. Bovendien wordt je bedrijfslogo opgenomen in een gerichte mailing naar meer dan 19.500 financiële professionals.

Wil je extra doelgericht te werk gaan? Dan zijn er onze partnersites Efinancialcareers.be en Taxworld.be, die zich richten tot financiële topprofielen. Recht in het hart van je doelgroep dus.

Jobat Media heeft nog heel wat meer voor je in petto. Positioneert je bedrijf zich graag als dé financiële werkgever? Dan zijn er onze opties voor employer branding.

Interesse?

Stuur dan een mailtje naar Marlies De Deygere  - Marlies.DeDeygere@jobatmedia.be of bel op het nummer 0486 60 66 voor een offerte op maat.